Dano's uitlaatservice
Welkom
Meer info

Over ons

Een goede en betrouwbare hondenuitlaatservice in Amersfoort. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag lopen we 2 wandelingen. En op de woensdag 1 keer. Neem gerust contact op als u vragen heeft. info@danosuitlaatservice.nl

 • 28 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Daar zijn we weer. De zon kwam speciaal voor mijn vakantie weer terug, maar vandaag laat hij ons in de steek. Het is echt herfstweer.
  Laten we eerst beginnen met onze jarige Noa. Zij is afgelopen zaterdag 7 jaar geworden. Hiep hiep hoera! 🥳🎊🎉
  Het was geen vlekkeloze start na mijn vakantie. De honden hadden elkaar 2 weken niet gezien en dat was goed te merken. Bij de ochtendwandeling was het hard werken om ze in bedwang te houden. Dus weinig foto's en flink aan de bak. In de middag gaat het ook niet helemaal zoals het moet. Louie heeft denk ik een afslag gemist, omdat hij denk ik ergens door werd afgeleid. Gelukkig was hij slim genoeg om terug naar de bus te lopen. Daar zag een mevrouw hem en na een belletje naar mij halen we hem daar op om vervolgens nog een klein rondje te lopen. Morgen weer een dag😁

 • 11 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  De laatste wandeldag voor mijn vakantie. En wat een heerlijk weertje hebben we. In de ochtend gaan we weer eens een keer naar de Franse Put. De honden hebben er zin in. We maken een heerlijk ontspannen wandeling. In de middag gaan we naar Nimmerdor. Daar komen we Jip tegen met zijn baasje en ze wandelen gezellig mee. Daardoor heb ik maar weinig foto's gemaakt😊 We zijn er maandag 28 september weer. Tot dan!

 • 10 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Twee hele drukke groepen vandaag. In de ochtend zetten Saar en Saar de boel op stelten. Dus die gaan 1 voor 1 aan de lijn om toch nog een beetje rust in de groep te krijgen. Uiteindelijk snappen ze het beide en kunnen we rustig verder. In de middag hebben ze er ook zin in en spelen en rennen een ronde door het bos. Hier is af en toe een een halt toeroepen genoeg om het iets rustiger te krijgen.

 • 9 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Vandaag maken we een ronde door de Soesterduinen. Het is grijs weer, maar we houden het droog. De honden hebben er zin in en spelen, rennen en snuffelen zich een ronde over vlakte.

 • 8 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  In de ochtend maken we een ronde door de Kozakkenput. We komen langs de schaapskudde, maar de honden trekken zich er weinig van aan. Dus dat ging goed. 😊 In de middag gaan we naar de Soesterduinen. We gaan een klein stukje over de vlakte en duiken dan het bos in.

 • 7 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  De laatste werkweek voor mijn vakantie is begonnen. Het is heerlijk weer vandaag. In de ochtend doen we een ronde door de Kozakkenput. Er is weer een schaapskudde in het bos, dus we passen de route iets aan om die te ontlopen. In de middag doen we een ronde door Nimmerdor. Het is best druk, maar we nemen de binnendoor weggetjes en maken daardoor een relaxte wandeling.

 • 4 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Laatste dag van de week en we sluiten af met prima wandelweer. In de ochtend lopen we een heerlijke ronde door de Kozakkenput. De honden hebben er ook weer zin in door het betere weer. In de middag bezoeken we Nimmerdor. Fijn weekend!

 • 3 september

  De middagwandeling

  In de middag is het ietsje zachter aan het regenen en hebben de meeste honden er zin in. We maken een heerlijke ronde door de Kozakkenput.

 • 3 september

  De ochtendwandeling

  Het valt vanmorgen met bakken uit de hemel. Sommige honden wilden de bus niet uit door de harde regen. Ze waren liever lekker terug naar huis gegaan😅 Maar helaas voor hun maken we toch een ronde door het bos. Door de regen maar een kort filmpje.

 • 2 september

  Dano's Uitlaatservice

 • 2 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Het ging vandaag een mooie dag worden en daar gingen we van genieten bij het erkemederstrand. Nu de vakantie weer is afgelopen is het daar ook niet meer zo druk. De honden genoten van het water en speelden heerlijk. We lopen van strandje naar strandje en lopen terug over de dijk om te drogen.

 • 1 september

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Vandaag hadden we bij de ochtendwandeling een nieuwe hond. De 7 maanden oude Drentse patrijs X Engelse springer Saar. Ze deed het super. Welkom Saar! We maken een heerlijke wandeling door de Kozakkenput. Saar voelde zich gelijk thuis en zette de boel flink op stelten samen met Timmer. Eenmaal bij de bus aangekomen is de accu van de bus leeg, maar gelukkig kon er iemand helpen en zijn we met een half uurtje vertraging vertrokken uit het bos. In de middag is Shiva na een paar maanden afwezigheid weer terug. Gelukkig weet ze nog hoe het allemaal werkt en maken we een relaxte wandeling door het bos.

 • 31 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  De zomervakantie is voorbij. In de ochtend zijn we daarom ook weer helemaal compleet. Dus met een grote groep lopen we een ronde door de Kozakkenput. De honden hebben er zin in en aan mij om dat in goede banen te leiden. In de middag hebben we nog 1 vakantieganger. Met deze groep maak ik een heerlijke ronde door de duinen. We vermijden de vlakte en duiken lekker het rustige bos in.

 • 28 augustus

  Heel stom alle foto's van vandaag gewist🙈
  Dus geen verslag van vandaag. Tijd voor weekend😉 Tot maandag!

 • 27 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Vandaag was Buster terug van vakantie. En hij is in de tussentijd jarig geweest. 6 jaar is hij geworden, dus dat vieren we vandaag in de Kozakkenput. Hiep hiep hoera! 🎉🥳🎊 In de ochtend gaat het bazinnetje van Saar mee. Dat vond Saar heel leuk.

 • 26 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Zomerstorm Francis gaat over het land. Dus de wandeling was iets stormachtig. Om zo veel mogelijk eventuele vallende takken te vermijden gaan we naar de Soesterduinen. Eenmaal daar regent het alleen nog een beetje en waait het iets harder dan normaal. Maar voor de rest is het een heerlijk wandeling.

 • 25 augustus

  De middagwandeling

  Met de middaggroep ga ik weer een keertje naar de duinen. De heide staat in bloei en dat moeten we natuurlijk even zien. Prachtig! Meeko is vandaag ook weer mee en hoort al helemaal bij de groep. Lekker spelen met de andere.

 • 25 augustus

  De ochtendwandeling

  Het iets koudere weer zorgt voor veel energie in de groep. Hard werken deze ochtend voor mij om dat in goede banen te leiden. Maar zie uiteindelijk het resultaat. Een relaxte ochtendgroep😊

 • 24 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  In de middaggroep hadden we vandaag een nieuwe hond. De 2 jaar oude Australian Kelpie Meeko. Hij voelde zich meteen thuis in de groep en luisterde super goed. Dus de lange lijn kon na een paar minuten al af, zodat hij lekker ongeremd kon spelen en rennen. Welkom Meeko! Eindelijk is het warme weer verdwenen en kunnen de honden vol energie weer rennen, spelen en snuffelen. Heerlijk! We houden het beide wandelingen droog vanuit de lucht, maar er ligt genoeg water op de grond zodat niet alle honden droog thuiskomen.

 • 21 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  De laatste dag van de week. Die sluiten we warm af. Met ochtendwandeling was het goed te doen. En we maken een heerlijk wandeling door de Kozakkenput. En aan het einde komen we ook nog Buster tegen. Die heeft ons een paar weken moeten missen, dus die was heel blij 😁 Volgende week mag hij weer met ons mee. Met de middagwandeling was het al aardig aan het opwarmen. Doordat het verkeer niet echt meezat kwamen we iets later aan dan gehoopt. Maar gelukkig doen de honden het rustig aan en snuffelen ze een beetje hun weg door het bos. Maar net als we naar de bus willen lopen raakt Jimmy ons kwijt, omdat hij achter een andere hond aanloopt. Gelukkig is hij snel terug met hulp van een andere wandelaar. Dus met een kleine vertraging komen we terug bij de bus voor een slokje water. Fijn weekend!

 • 20 augustus

  De middagwandeling

  In de middag is er iets meer actie. Er wordt nog een beetje gespeeld, maar uiteindelijk is de energie er wel een beetje uit en maken we ook nu een relaxte wandeling.

 • 20 augustus

  De ochtendwandeling

  We doen het lekker rustig aan in de ochtend. Een beetje snuffelen, rollen, graven en soms een beetje rennen. Heerlijk relaxed.

 • 19 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Eindelijk weer een woensdagwandeling. Dus samen met Jayh gaan we weer op pad. Jayh is 7 augustus 3 jaar geworden. Hiep hiep hoera! 🎉🎊🥳 Maar dat hebben we nog niet met de honden gevierd. Dus het was een verjaardagswandeling vandaag. Nu Jayh al zolang in dienst is was het tijd voor bedrijfkleding😉 Staat hem goed😁 Het was vandaag goed te doen in het bos. De meeste honden doen het rustig aan en snuffelen een rondje door het bos.

  Morgen wordt het ook weer warm. Gelukkig niet te warm, dus we gaan morgen gewoon aan de wandel. Wel lopen we iets korter.

 • 18 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Wat een heerlijk weer was het vandaag om te wandelen. Dat deden we in de ochtend ik de Kozakkenput. Er waren in de ochtend ook weer wat honden terug van vakantie, dus voor energie gingen we op pad. In de middag gingen we naar Nimmerdor. Mijn kleine grote vriend Elvis is ook na een lange tijd weer mee. We hebben hem door corona een paar maandjes moeten missen, maar hij is er weer! 😁 Ook hebben we Jack even moeten missen doordat hij een spoedoperatie heeft moeten ondergaan, maar gelukkig is weer helemaal gezond en weer klaar om met ons mee te lopen.

 • 17 augustus

  Foto's uit het bericht van Dano's Uitlaatservice

  Vandaag hebben we een jarige in ons midden. Onze Philo is vandaag 6 jaar geworden. Hiep hiep hoera! 🎊🎉🥳 Dat vieren we met de middaggroep in Nimmerdor. Het is door de vakantie nog een klein groepje, maar we kunnen weer heerlijk wandelen. In de ochtend gaan we naar de Kozakkenput. Ook dan hebben de honden er weer zin in na zo een lange tijd hitte. We maken beide keren een energieke, maar toch een relaxte wandeling.

Openingstijden

 • maandag 00:00 - 23:59
 • dinsdag 00:00 - 23:59
 • woensdag 00:00 - 23:59
 • donderdag 00:00 - 23:59
 • vrijdag 00:00 - 23:59
 • zaterdag 00:00 - 23:59
 • zondag 00:00 - 23:59

Contact

Dano's Uitlaatservice
Nieuwstraat 4c
3811JZ Amersfoort


0622503888
info@danosuitlaatservice.nl