Tijdlijnfoto's
Dano's uitlaatservice

Was weer een heerlijke wandeling vandaag!

De groep van vandaag

Pip en ik wensen jullie hele fijne kerstdagen🎄🎉

Vandaag niet mee maar wel jarig🎉. Onze Elvis

Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2016 toe. En natuurlijk ook voor alle lieve hondjes🐶

Vandaag is Nula jarig🎉

En vandaag mijn allerliefste hondje jarig☺ Pippie 2 jaar geworden 🎉

Vandaag geen foto's van de wandeling. Maar helaas heel slecht nieuws over Amar😔. Amar was de afgelopen 3 weken ernstig ziek en de baasjes van Amar hebben besloten om haar vandaag in te laten slapen. Alles is gedaan om haar beter te maken, maar het mocht helaas niet zo zijn. We gaan haar missen.

Rust zacht Maartje.

En ik wil jullie ook nog even voorstellen aan de 4 maand oude Golden Retriever Jip. Hij zit, totdat hij oud genoeg is om met de andere hondjes mee te gaan, elke donderdag bij mij in de opvang.

Deze week ook één van mijn vriendjes in de opvang. Elvis geniet lekker van het zonnetje😀🌞

Gelukkig is ze weer thuis. Lekker liggen op de bank en bijkomen van het hele avontuur.

Helaas mijn telefoon in de bus laten liggen tijdens de wandeling. Dus heb alleen maar een groepsfoto bij de bus😊 Ze zijn er in ieder geval klaar voor om naar huis te gaan.

Tijdens het trotseren van de kolkende rivieren en het oversteken van de diepe meren die zijn ontstaan door de vele regenval heb ik geen foto's kunnen maken😉. Wel even snel een kiekje van onze jarige van vandaag. 5 jaar alweer! Onze knappe Rajko😃 Hij heeft tenminste een leuke verjaardagswandeling gehad. Het maakt hem niet uit hoe hard het regent.😂

De tarieven van de wandelingen

Ik was vandaag mijn telefoon vergeten in de bus dus geen foto's van de wandeling vandaag. Dan maar snel een foto van de groep voordat we weer naar huis gingen. Kaya was er helemaal klaar voor😂 Fijn weekend!

Sjors

De groep

Pip

De groep

Fitch

Buster

Jip

Pip

Noa

Pixie had een appel gevonden

Pip

En weer terug naar de bus

Milou